ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

 

Ένα μεγάλο ποσοστό στις μέρες μας ταλαιπωρείται από παράσιτα (έρποντα – ιπτάμενα έντομα) γι αυτό η εταιρία  Ασκληπιός είναι στο χώρο σας για να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει με την εμπειρία μας στον τομέα της παρασιτοκτονίας απο το 1999.

Για την αποτελεσματικότητα της απεντόμωσης  σημαντικό ρόλο έχει η επίσκεψή μας στο χώρο σας, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση από εσας, για την επιθεώρηση και τον εντοπισμό πιθανών εστιών ανάπτυξης , την παρακολούθηση αλλα και την ταυτοποίηση  τού εντόμου. Έπειτα πάντα με κατεύθυνση δική σας προχωράμε στην επιλογή μεθόδου καταπολέμησης των παρασίτων.

ΚΥΡΙOΤΕΡΟΙ ΜEΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΠΟΛEΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣIΤΩΝ

 

Υπολειμματικός ψεκασμός με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης

Με τη μέθοδο αυτή διοχετεύεται εντομοκτόνο διάλυμα  στις επιφάνειες  όπου τα έντομα περπατούν ή και κατοικούν. Ο συγκεκριμένος ψεκασμός δεν επιβαρύνει τον άνθρωπο αλλά ούτε και το περιβάλον αφού γίνεται χρήση ειδικών εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας  υψηλών προδιαγραφών καταπολεμόντας αποτελεσματικά τα παράσιτα και τα έντομα.

Υπολειματικός ψεκασμός με μηχάνημα υψηλής πίεσης

Η συγκεκριμένη μέθοδος ενδείκνυται σε βιομηχανικούς  και υπαίθριους  χώρους  μεγάλης  έκτασης έχοντας επιλεκτική δράση, δηλαδή καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα για τα οποία εφαρμόζεται εξ αρχής ο ψεκασμός.

Χρήση Gel Bait

Το συγκεκριμένο gel  πρόκειται για ένα σκεύασμα που δρά αποτελεσματικά έναντι των κατσαριδών (φρεατίων και ψηλό κατσαριδάκι) και των μυρμηγκιών.Τοποθετείται στις φωλιές ή τα σημεία που συχνάζουν τα συγκεκριμένα έντομα, ενώ ταυτόχρονα  δεν χρήζει εκκένωση ο χώρος.

Νεφελοψεκασμός

Πρόκειται για μια μέθοδο που την εφαρμόζουμε σε χώρους όπου δεν είναι εφικτό να γίνει  ο  «συμβατικός» ψεκασμός κυρίως σε βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς  χώρους. Στη περίπτωση αυτή το εντομοκτόνο μετατρέπεται σε καπνό με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος  διοχετεύοντάς το σε όλο το χώρο ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία φέροντας άμεσο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Καλέστε μας Τώρα