Ασκληπιός Απολυμάνσεις Στύρα Εύβοιας

Ασκληπιός Απολυμάνσεις
3 Ιουνίου 2020
ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ
4 Ιουνίου 2020
Show all

Ασκληπιός Απολυμάνσεις Στύρα Εύβοιας

Οικολογική Απεντόμωση Βασίζεται σε μια μοναδική τεχνολογία, ένα εύκαμπτο ελαφρύ και ισχυρό νανοτεχνολογικό ύφασμα, εκπέμπει μακρά κύματα υπερύθρου ακτινοβολίας που διεισδύουν βαθιά μέσα στο ξύλο και καταπολεμούν όλες τις μορφές ξυλοφάγων εντόμων με αφυδάτωση. Αυτή η λύση είναι απολύτως ασφαλής και δεν βλάπτει το ξύλο

Η Ασκληπιός Απολυμάνσεις  είναι πιστοποιημένη απο το κράτος τόσο όσον αφορά τις απεντομώσεις αλλά και την απολύμανση από ιούς συμπεριλαμβανομένου του COVID-19 (κορονοϊού)

Καλέστε μας σήμερα στο 210 2403729 – 210 2440727ή στο 6945 420892 για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να κάνουμε απολύμανση στον εργασιακό ή οικιακό χώρο σας.

Αναλαμβάνουμε, υπεύθυνα, σπίτια, γραφεία, καταστήματα, αποθήκες αλλά και κοινόχρηστους χώρους, ασανσέρ κλπ.

Φυσικά τα αδειοδοτημένα και πιστοποιημένα συνεργία απολύμανσης και απεντόμωσης της Ασκληπιός Απολυμάνσεις  θα είναι δίπλα σας άμεσα και θα μπορέσουν να αναλάβουν υπεύθυνα και επαγγελματικά την εργασία παρέχοντας και την απαραίτητη πιστοποίηση απολύμανσης σε περίπτωση που είχατε κρούσμα απο COVID-19 (κορονοϊό) στον εργασιακό σας χώρο. Εξυπηρετούμε Στύρα  Ευβοίας, Μαρμάρι, Κάρυστο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλέστε μας Τώρα