Ασκληπιός Απολυμάνσεις

Κορωνοϊός
30 Ιανουαρίου 2020
ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΕΤ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ
27 Μαΐου 2020
Show all

Ασκληπιός Απολυμάνσεις

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ :
λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα και σχετίζονται με τον ιό SARS-COV-2 που προκαλεί την ασθένεια COVID 19 (κορωνο’ι’ός), η εταιρεία μας πραγματοποιώντας τις τακτικές εφαρμογές παρασιτοκτονίας (απεντόμωση-μυοκτονία) στους χώρους σας, αναλαμβάνει και την πραγματοποίηση εφαρμογών απολύμανσης – μικροβιοκτονίας για την προληπτική κάλυψη ή κατασταλτικά, την εξυγίανση των χώρων σας από την ύπαρξη ιών, μικροβίων και βλαβερών παθογόνων μικροοργανισμών, με την εφαρμογή της μεθόδου της ψυχρής εκνέφωσης και του ελεγχόμενου υπολειμματικού ψεκασμού και τη χρήση ειδικών και προβλεπόμενων εγκεκριμένων σκευασμάτων απολύμανσης, για το σκοπό αυτό.
Με το πέρας των εφαρμογών δίδεται βεβαίωση και πιστοποιητικό απολύμανσης το οποίο μπορεί να αναρτηθεί σε εμφανές σημείο ως πρός την πληροφόρηση του κοινού (πελατών – προμηθευτών -επισκεπτών) και των αρμοδίων αρχών ελέγχου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στα τηλέφωνά μας: 6945420892 210 2440727, 210 2403729, 210 2407727, www.asklipiosapolimansis.gr
Σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση. Ευχόμαστε υγεία, καλή δύναμη και αντοχή στις πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους. Με το καλό να επανέλθουμε στα καθημερινά μας καθήκοντα και συνήθειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλέστε μας Τώρα