ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ – ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ – ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ
Η εταιρία ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ και το εξειδικευμένο προσωπικό της αποφάσισε να συνεργαστεί με εξειδικευμένα προϊόντα αρωματικών –εντομοαπωθητικών. Εξαιτίας της πολυετής πείρας μας στο χώρο των εντόμων σας προτείνουμε τη χρήση των αρωματικών – εντομοαπωθητικών προϊόντων καταπολεμόντας τα ιπτάμενα έντομα σε συνεργασία με τις εφαρμογές που διεξάγονται στο χώρο αλλά προσφέροντας ταυτόχρονα ένα υπέροχο άρωμα πολεμώντας κάθε είδους δυσάρεστης οσμής. Για τα αντίστοιχα προϊόντα υπάρχουν ανάλογες άδειες βάση της τελευταίας Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, προκειμένου να μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορους χώρους(εστίαση, κουζίνα, ζαχαροπλαστείο, κρεοπωλείο κ.α) απαλλάσσοντας εσάς και τους γύρω σας από δυσάρεστες οσμές και ιπτάμενα έντομα έχοντας ως κύριο γνώμονα πάντα την προστασία των χώρων σας και την Δημόσια Υγιεινή.
Οι συσκευασίες των αρωματικών και των εντομοαπωθητικών τοποθετούνται μέσα σε ειδικές συσκευές που λειτουργούν με μπαταρία. Η συσκευή ψεκάζει 3000 ψεκασμούς το μήνα (δηλαδή 100 ψεκασμούς τη μέρα), συνεπώς η συσκευασία των αρωματικών-εντομοαπωθητικών χρήζει αντικατάστασης κάθε 30 ημέρες προκειμένου ο επαγγελματικός/οικιακός χώρος σας να προστατεύεται από τα ενοχλητικά ιπτάμενα έντομα αλλά και να είναι ευχάριστος στην όσφρηση του κάθε επαγγελματία και ιδιώτη ξεχωριστά βάση της δικής σας επιλογής αρώματος.
Υπάρχουν essence-αρωματικά χώρου που έχετε εσείς την επιλογή έπειτα από κάποιο δειγματισμό να τοποθετήσετε στο χώρο σας, ενώ σίγουρα θα είμαστε και εμείς δίπλα σας να σας προτείνουμε το κατάλληλο essence ανάλογα με τη δραστηριότητα των εγκαταστάσεων σας.
Κάποιες ενδεικτικές επιλογές αρωματικών χώρου:
• Το αρωματικό χώρου Bamboo Rain το οποίο εκτός του υπέροχου αρώματος που διασπείρει στο χώρο έχει την ικανότητα να σπάει το καπνό, οπότε είναι προτεινόμενο από εμάς σε χώρους εστίασης και καφετέρια.
• Το αρωματικό χώρου LILY freshair special που καταπολεμά αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές και είναι ιδανικό για χώρους WC.
• Τα αρωματικά χώρου Viva men, Michaela που είναι ιδανικό για εμπορικά καταστήματα.
Ωστόσο υπάρχει ένα σχετικά μεγάλο εύρος αρωματικών χώρου όπου μπορείτε να επίλεξε τε το άρωμα της αρεσκείας σας (η μοναδική μυρωδιά τσιχλόφουσκας, το κλασικό άρωμα κεράσι, ανάλαφρη γλυκιά μυρωδιά πεπονιού και άλλες υπέροχες μυρωδιές κάθε μία ξεχωριστή).
Η τοποθέτηση της συσκευής θα γίνει έπειτα από μία επίσκεψη αυτοψίας στο χώρο σας, προκειμένου να γίνει υποδειγματισμός της τοποθέτησης και χρήσης της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλοντας να σας απαλλάξουμε από τα ενοχλητικά ιπτάμενα έντομα αλλά και τις δυσάρεστες οσμές.

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ – ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ