Εταιρεία

Η «Ασκληπιός» από το 1999 κατάφερε να εξελιχθεί σε μία από τις πιο αξιόλογες εταιρίες στο χώρο της.
Kατέχοντας ένα σημαντικό ποσοστό της αγοράς, εξυπηρετώντας με τις υπηρεσίες που προσφέρει, δήμους, σχολικά κτήρια, επαγγελματικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος (αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, catering, εργαστήρια ζύμης, εστιατόρια, καφετέριες, καφενεία, bar,σχολικά κυλικεία, κυλικεία, καντίνες, κτήματα δεξιώσεων, αίθουσες δεξιώσεων, frozen yogurt bars,διάθεσης donuts κλπ), εταιρίες, γραφεία, βιομηχανίες, ξενοδοχεία, εγκαταστάσεις φύλαξης κατοικίδιων, κτηνιατρεία, κινηματογράφους, αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα 5×5, σχολές χορού, γυμναστήρια κλπ), νοσοκομεία κ.λ.π.
Στόχος μας παραμένει η διατήρηση της υψηλής κατάταξής μας μεταξύ των εταιριών του τομέα μας και η επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε ευρύτερο πλαίσιο με την ίδια επιτυχία.
Υποχρέωση μας η Δημόσια Υγεία όχι μόνο των ατόμων που εργάζονται στο χώρο μας και των πελατών μας αλλα και το περιβάλλον στο οποίο βιώνουμε.
Γι’ αυτό η εταιρία ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ανέλαβε με ευθύνη να διαχειριστεί τα επικίνδυνα απόβλητά της επιλέγοντας τον κατάλληλο συνεργάτη, ο οποίος διαθέτει όλες τις άδειες, ασφαλίσεις και τεχνοοικονομικά συμφέρουσες λύσεις για να προβεί στην ασφαλή και περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ

ΔΗΜΟΥΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΤΛ.

Εταιρεία

Καλέστε μας Τώρα