Ξηρά Δόμηση

Γυψοσανίδες


Οι γυψοσανίδες είναι η λύση! Ξηρά δόμηση και κατασκευές!
Εμπιστευτείτε το πιο διαδεδομένο υλικό στην διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Γυψοσανίδες, χωρίσματα, ψευδοροφές, τοιχοποιία με γυψοσανίδες, ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας και τσιμεντοσανίδας είναι στη διάθεσή μας για την διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Οι γυψοσανίδες, τα χωρίσματα, οι ψευδοροφές, η τοιχοποιία με γυψοσανίδα, οι ειδικές κατασκευές γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της εταιρίας μας στο χώρο των κατασκευών ξηράς δόμησης, εξασφαλίζει την επιτυχημένη ανακαίνιση του χώρου σας, ώστε να γίνει μοναδικός! Γυψοσανίδες, θα βρείτε σε όλα τα έργα δόμησης. Η εφαρμογή τους είναι η ιδανική επιλογή με αναρίθμητα πλεονεκτήματα. Μικρά και μεγάλα έργα, στηρίζονται στα συστήματα ξηράς δόμησης (γυψοσανίδες - τσιμεντοσανίδες). Οι γυψοσανίδες και οι κατασκευές τους, μεταμορφώνουν και αναβαθμίζουν τον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, τα συστήματα ξηράς δόμησης, δίνουν λύσεις σε κάθε εφαρμογή.
Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη κατασκευών γυψοσανίδας και τσιμεντοσανίδας όπως:
Ψευδοροφές , χωρίσματα , κρυφούς φωτισμούς, ειδικές κατασκευές τσιμεντοσανίδας και γυψοσανίδας , διαμορφώσεις χώρων , εσωτερική θερμομόνωση, κουρτινιέρες και πάρα πολλά άλλα είδη κατασκευής .

Ξηρά Δόμηση

Καλέστε μας Τώρα