ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑΣ

Η εταιρία μας σας προσφέρει υπηρεσίες μικροβιοκτονίας και απόσμησης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς μπορεί να σας απαλλάξει άμεσα απο κάθε είδους προβλημα μόλυνσης από παθογόνους μικροοργανισμούς (βακτήρια , μύκητες, ιούς, άλγη κλπ) που αντιμετωπίζετε.
Σεβόμενοι τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο, σας εγγυούμαστε άμεση και αποτελεσματική εξόντωση των δυσάρεστων μικροοργανισμών και οσμών που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην Δημόσια Υγεία και το περιβάλλον.
Το μόνο που πρέπει να κάνεται εσείς είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας προκειμένου να διεξαχθεί μία επίσκεψη αυτοψίας των εγκαταστάσεών σας χωρίς οικονομική επιβάρυνση, ώστε να εντοπιστεί και να ταυτοποιηθεί το πρόβλημα και η έκτασή του, προκειμένου να προτείνουμε την κατάλληλη για αυτό εφαρμογή.
ΧΩΡΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Απολύμανση Ιδιωτικών και Δημόσιων Χώρων Επιφάνειες, σκεύη, δάπεδα, εξοπλισμό σε χώρους εστιάσεως catering, ξενοδοχεία, νοσοκομεία. Πύργοι ψύξεως.
Απολύμανση χώρων του κτηνιατρικού τομέα όπου στεγάζονται, φυλάσσονται, ή μεταφέρονται ζώα.
Απολύμανση χώρων τροφίμων και διατροφής Επιφάνειες, χώροι, σκεύη, δάπεδα , εξοπλισμό σε εργοστάσια παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων και ποτών, γαλακτοβιομηχανίες, χώροι επεξεργασίας κρέατος, ψαριών, χώροι επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, συσκευαστήρια φρούτων και λαχανικών.
Απολύμανση Πόσιμου Νερού Δεξαμενές ύδρευσης, Δίκτυα ύδρευσης.
Συντηρητικά τροφίμων Απολύμανση φρούτων και λαχανικών.
Απολύμανση και απόσμηση φρεατίων και υπονόμων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑΣ

Καλέστε μας Τώρα